Hotel & hutten

  • Home
  • Hotel & hutten

Botel

Over het hotel

Loop een rondje over het dek en adem de frisse lucht in. Geniet van het prachtige uitzicht over de Maas en de skyline van Maastricht. Wandel de kade op en stap zo het stadspark in. Neem plaats op het terras en zie de zon onder (of op!) gaan, weerkaatst in de spiegeling van het water overal om je heen.

Op de verschillende verdiepingen van de boot vind je het benedendek, tussendek en bovendek. Ook is er het zogenaamde ‘ponton’ aan de kadekant, waar de familiekamer gesitueerd is.

Verdeeld over de gehele Botel zijn verschillende huttypes, kajuiten, te vinden. Voor ieder wat wils op de Botel: van de éénpersoonshutten tot hele familiehutten, ze zijn aanwezig. Bij het ene huttype is er beschikking over eigen douche en toilet, bij andere is er gedeeld sanitair beschikbaar.

Standaard is aanwezig:

  • Gratis WIFI
  • Handdoeken en beddengoed
  • Gratis parkeermogelijkheid voor fietsen en motoren
  • Optie tot het bijboeken van ontbijt

Mocht je bij Botel willen ontbijten, is dat uiteraard mogelijk. Tussen 08:00 en 11:00 wordt dit geserveerd op het tussendek. Het Botel-ontbijt behelst broodjes, hartig en zoet beleg, gekookt eitje, koffie of thee en vers gebakken croissants.

Botel

Huttypes

Bij Botel Maastricht is er voor ieder wat wils, huttypes voor alle samenstellingen van gasten. Of je nu solo komt, of met je hele vriendengroep of voetbalteam. Er is plaats voor jou op Botel.

Boek een hut bij Botel Maastricht

Onze hutten